jordiradstake.nl is nu radstakedigital.nl

Sinds 2010 ben ik werkzaam onder de naam Jordi Radstake en de bijbehorende domeinnaam jordiradstake.nl. Vanaf 1 januari 2021 ga ik mijn onderneming splitsen in twee websites: awesomatic.nl en radstakedigital.nl. Over Awesomatic later meer. Zoals je ziet is de domeinnaam jordiradstake.nl al veranderd in radstakedigital.nl. Voor wat betreft de naam op offertes, facturen en andere correspondentie geldt dat ik nog tot en met 31 december 2020 de naam Jordi Radstake blijf gebruiken.

Alle bestaande klanten van jordiradstake.nl krijgen voor 1 januari 2021 over het hoe en wat. Ben je nog geen klant bij mij, maar wil je wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
Author avatar
Jordi Radstake
https://radstakedigital.nl